in ,

Top 10 Netflix Films

Top 10 Populaire Films Netflix Nederland September 2020

Top 5 Films Netflix 2020

 

5. A Star is Born (Top 10 september 2020)

Tragische liefdesverhaal over de doorgewinterde muzikant Jackson Maine, die de worstelende artiest Ally (Gaga) ontdekt – en verliefd wordt. Haar droom om door te breken heeft ze bijna opgegeven…

 

 

4. The Social Dilemma (Top 10 Populaire Films Netflix Nederland september 2020)

Populair op Netflix: The Social Dilemma is een krachtige film/docu van de impact die een relatief klein aantal ingenieurs in Silicon Valley heeft op de manier waarop we denken, handelen en leven. De film laat de oorzaak zien van onze virale complottheorieën, geestelijke gezondheidsproblemen bij tieners, ongebreidelde desinformatie en politieke polarisatie.

 

 

3. The Devil All The Time (Populaire Films september 2020)

The Devil All The Time speelt zich af op het platteland van Ohio en West-Virginia. De inwoners leven daar in gelovige, hechte gemeenschappen. Het geloof is er erg belangrijk, het leven staat volledig in het teken van het geloof. Het vertrouwen in De Heer is zo sterk zodat ze zich kunnen reinigen van de nodige zondes. Betekent dit dat alles geoorloofd is?

 

 

2. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Top 10 Populaire Films Netflix Nederland september 2020)

Deze film is in september 2020 populair op Netflix in Nederland. Bekijk de officiële trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald hieronder.

 

 

1. Enola Holmes (Top 10 Populaire Films Netflix Nederland september 2020)

Op nummer 1 in onze top 10 lijst met populaire Netflix films van september 2020. Wanneer de tienerzus Enola Holmes-Sherlock ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze op zoek naar haar terwijl ze haar beroemde broer te slim af is en een gevaarlijke samenzwering rond een mysterieuze jonge heer ontrafelt.

 

Kijk voor het meest actuele aanbod en een actuele top 10 altijd op de officiële website van Netfilx:

 

Beste Films op Netflix

Wekelijks komen er nieuwe movies op het platform. Een top 10 is daarom steeds anders. Wij stellen de top 10 samen aan de hand van onze eigen mening, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent. Op Netflix kan je zoeken op top 10, genre en populariteit, op deze manier krijg je altijd de films die het beste bij jou aansluiten. Aan de hand van je eerder bekeken films/series probeert Netflix te bedenken welke andere en nieuwe films je zullen aanspreken. Het is je misschien al wel opgevallen dat je bij het openen veel films en series ziet in jouw genre. Kijk je veel naar romantische komedies, dan krijg je dit voornamelijk te zien. Kijk je vaak naar actiethrillers, dan zal dit genre veel worden vertoond.