Top 10 Dierentuinen Nederland
in ,

Top 10 Dierentuinen Nederland

Populairste dierentuinen van Nederland

Top 10 dierentuinen van Nederland gezocht? Wil je een dagje naar de dierentuin in Nederland en ben je benieuwd naar wat de beste en populairste dierentuinen zijn? Bekijk dan de top 10 dierentuinen, gesorteerd op bezoekersaantallen in 2019. Zoek je naar een leuk dagje uit? Het bezoeken van een dierentuin is voor jong en oud een plezier. Nederland kent vele dierentuinen, degene met de meeste bezoekers hebben wij voor je op een rij gezet in de top 10.

Populairste dierentuinen 2020

Welke dierentuinen zijn het meest bezocht in Nederland? De top 10 populairste dierentuinen van 2020 is samengesteld door ons enthousiaste team.

Top 10 dierentuinen Nederland

10. Avifauna

Top 10 Dierentuinen Nederland - 10 Avifauna

Avifauna in Alphen aan de Rijn hoort zeker thuis in de dierentuin top 10. Maak een prachtige wandeling door het park en bekijk de meest bijzondere vogels. Tijdens je wandeling waan je je in verschillende werelddelen en zie je de mooiste vogels die daar vandaan komen. Maar er is zooveel meer! De vogels leven hier samen met dwergaapjes, halfapen en rode panda’s. Van zo dichtbij heb jij ze nog nooit gezien!

Bezoekersaantal 2019:

  • 377.000

Adresgegevens:

Avifauna
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den Rijn