Top 10 mooiste stranden ter wereld
in

Top 10 Mooiste Stranden ter Wereld

Top 10 mooiste stranden ter wereld

Wat zijn de mooiste stranden ter wereld? De best gewaardeerde stranden ter wereld hebben wij voor je op een rijtje gezet. Het top 10 lijstje met mooiste stranden ter wereld is samengesteld door ons enthousiaste team. Wat maakt een strand mooi? Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. De één houdt van een strand gezellige drukte, de ander hecht meer waarde aan rust en de natuur.

Top 10 mooiste stranden ter wereld

De top 10 lijst met mooiste stranden ter wereld is samengesteld aan de hand van de reviews van duizenden mensen. In de lijst vind je onder andere stranden van Aruba, de Seychellen en de Malediven.

1. Bora Bora op Tahiti

Nummer 1 in onze top 10 is meteen een voltreffer. Maagdelijk wit zand, palmen en muntkleurig water dat nooit afkoelt. Vergeet hier zeker geen wandeling te maken en te genieten van de prachtige uitzichten over de baai.

2. Kadavu – Fiji

Kadavu staat gekend om zijn prachtige fauna en flora en de ideale snorkelmogelijkheden. Geniet van de prachtige onderwaterwereld die dit bounty strand herbergt.

3. Nalaguraidhoo – de Malediven

De grootste stranden van de Malediven, vind je hier. Geniet van het zijdezachte zand en de tropische sfeer die jouw vakantie ongetwijfeld doet slagen! Een verdiende plek in onze top 10 bounty stranden!

4. Aldabra Beach – de Seychellen

Aldabra staat eveneens bekend om zijn rijkelijke fauna en flora. Zijn witte strand vult deze topper meteen aan en zorgt voor de perfecte vakantieplek!

5. Kauai Beach in Hawaii

Dit eiland wordt ook ‘Het eiland der tuinen’ genoemd. Prachtige watervallen en een uitgebreide natuur, vullen het prachtige strand goed aan. Geniet van het heldere water en de vele sportmogelijkheden dit dit strand biedt!

6. Aruba

7. Rarotonga Beach – de Cookeilanden

Wat mij betreft het mooiste bounty eiland in de Pacifische Oceaan. Lagunes en koraalriffen maken deze strandlocatie tot de perfecte vakantie. De steenvolumes die uit het water te voorschijn komen, kunnen de avonturiers onder ons niet negeren!

8. Formentera – Ibiza

9. Kabira Bay – Ishigaki (Japan)

Voor de avonturiers onder ons: Laat dit prachtige strand je verleiden tot zijn prachtige onderwaterwereld. Duikers en snorkelaars zullen deze plek niet licht vergeten!

10. Bunaken – Indonesië

De laatste van onze top 10, is niet de minste! Hier is nauwelijks toerisme aanwezig. Een paradijs op aarde! Geniet van de stilte en de parelwitte stranden. Breng ook zeker een bezoekje aan het ‘Nationaal Park Bunaken’.